Akcijska ponudba Aero Tempera barv Junior

| Novica

Po likovni material v Mladinsko knjigo

Nepogrešljiv likovni pribor

Brez barv, papirja, modelirne mase in drugih likovnih pripomočkov v šolah in vrtcih preprosto ne gre. Z našo pomočjo poskrite, da bodo te vedno na zalogi. Ob tem izkoristite akcijsko ponudbo Aero Junior tempera barv.

Akcijska ponudba 5+1: ob nakupu petih litrskih barv istega odtenka, vam en liter podarimo. Akcija velja za pravne osebe, od 21.8. do 6.9..

Za ponudbo se obrnite na:
ŠOLE IN VRTCI: siv@mladinska-knjiga.si
PODJETJA: msp@mladinska-knjiga.si

Aero Tempera Junior barve

Barve so namenjene likovni vzgoji v vrtcih in šolah, za manj zahtevno slikanje na papir, karton les in druge rahlo vpojne materiale. Suhi barvni premazi ostanejo trajno vodotopni. Na voljo v številnih barvah in dveh velikostih (1l ali 5dl).

Aero tempera barve Junior

Drugi likovni material, ki ne sme manjkati

Likovni material

1 - Papir R-Copy Color v različnih velikostih in barvah: A4/80g 5x40/12 Mix Past. / A3/80g 5x40/12 Mix Past / A4/80g 5x40/12 Mix Int. / A3/80g 5x40/12 Mix Int.

2 - Specialni barvni risalni listi Burano A4 200g Luce 12x10. Zavitek: 120 kosov / Specialni Risalni Burano B2 ali B1 200g.

3 - Risalni listi A3, Muflon, 140g, hrapava površina, 150 listov.

4 - Barvice Carioca Tita - barvice šestkotne oblike, z mino premera 3mm, intenzivnih barv, visoko odporne proti lomljenju. Pakiranje: 288 barvic v kartonski škatli.

5 - Barvice Carioca Tita Maxi - barvice trikotne oblike, debele, z mino premera 4mm, intenzivnih barv, visoko odporne proti lomljenju. Pakiranje: 144 barvic v kartonski škatli.

6 - Voščenke Carioca Baby - voščenke v obliki medvedkove glave, primerne za otroke od 1. leta dalje. Oblikovanje za majhne otroške ročice, ki se šele spoznavajo z risanjem. Pakiranje: 48 voščenk v plastični škatli.

7 - Tempere Carioca v stiku - primerne za uporabo na papirju, kartonu in lesu. Svetle barve, z visoko prekrivnostjo, ki se med seboj lahko mešajo in se hitro sušijo. Satenast zaključek, ki ne potrebuje zaščitne barve. Pakiranje: 12 temper v stiku v kartonasti škatli.

8 - Tempere Carioca v stiku, metalne barve - primerne za uporabo na papirju, kartonu in lesu. Svetle barve z visoko prekrivnostjo, ki se med seboj lahko mešajo, hitrosušeče. Satenast zaključek, ki ne potrebuje zaščitne barve. Pakiranje: 6 temper v stiku v kartonasti škatli.

9 - Čopiči Fila s sintetičnimi vlakni, okrogle ali ploščate oblike, različnih dimenzij.

10 -  Modelirna masa DAS, bela ali rjava - po videzu in strukturi enaka glini, pa vendar bolj enostavna za uporabo, saj se suši pri sobni temperaturi, brez peke. Pakiranje: 500g.

11 - Glina Colorobbia Majolika, na voljo v dveh barvah. Pakiranje: 12.5kg.

12 - Lepilo Mekol Special, v tubi, prozorno, 500g. 

13 - Lepilo Uhu v stiku, 40g.

 

Spletna trgovina www.emka-biro.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...